top of page
bloemenpluktuin Brasschaat bloemen plukken biologische bloemen Kosmos

CSA abonnement

zomerdeal:

€340

 

(€ 17 / boeket, steelprijs € 0,85)

20 weken plukplezier

 juni tot en met oktober

 • Kom langs wanneer je wil

 • Kan gedeeld worden met plukmaatje

 • Ook een half abonnement is mogelijk, je betaalt dan iets meer dan de helft (€195) en komt om de twee weken plukken

 • Gratis deelname workshop 'Veldboeket voor beginners'

 • Korting op andere workshops

 • Bloemennieuws via mail

bloemenpluktuin Brasschaat bloemen plukken biologische bloemen Kosmos
bloemenpluktuin Brasschaat bloemen plukken biologische bloemen Kosmos
bloemenpluktuin Brasschaat bloemen plukken biologische bloemen Kosmos
Ik wil me inschrijven voor het

Gelukt!

Bedankt voor je inschrijving.

Schrijf het juiste bedrag over op het rekeningnummer van Kosmos:

BE52 9734 0212 0709

Je ontvangt na betaling nog een persoonlijke mail van mij ter bevestiging. 

Wil je een factuur? Stuur dan eerst een mail naar marieke@kosmos-slowflowers.be en betaal pas na ontvangst van de factuur aub.

bloemenpluktuin Brasschaat bloemen plukken biologische bloemen Kosmos
Schrijf je nu in
Veelgestelde vragen
 • Wat als ik niet op een vrije pluknamiddag kan komen?
  Van juni tot en met september kom je best op één van de vrije pluknamiddagen op woensdag en/of zondag tussen 14u en 17u. Lukt het je niet tussen die uren, neem dan contact op via marieke@kosmos-slowflowers.be of via 0473 50 99 90 om een plukafspraak te maken.
 • Zijn er activiteiten voor kinderen op het veld?
  Ja! Tijdens de schoolvakanties organiseren we enkele kindervoormiddagen. Deze worden aangekondigd via de website, Facebook, Instagram en mail. Ben je graag op de hoogte van onze kinderactiviteiten, stuur dan een mailtje naar marieke@kosmos-slowflowers.be en we zetten je in onze mailinglist. Op het veld is een speelhuisje met glijbaan en een boomschommel aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen, maar kinderen kunnen zich zeker amuseren. Tijdens de ecotuindagen organiseren we een speurtocht naar kleine diertjes op het veld. Vraag naar het opdrachtenblad aan de bloemenbar. Neem gerust je eigen picknick mee. In het bos en langs het bloemenveld zijn verschillende zitmogelijkheden.
 • Kan ik eens een dagje komen meewerken?
  Zeker! Kom mee helpen met dahlia's planten in het voorjaar, een biologisch dynamische composthoop opzetten, dahliaknollen rooien in het najaar... Interesse? Stuur een mailtje naar marieke@kosmos-slowflowers.be of spreek iemand aan op het bloemenveld.
 • Ik wil graag bloemen voor een feest. Kan ik hiervoor bij Kosmos terecht?
  Vanaf 100 bloemstelen geldt er een voordeliger tarief: € 0,95 per steel in plaats van € 1,25. Meld dit vooraf aan de bloemenbar. Een kant-en-klare feestemmer kan ook. Wij plukken voor jou een mix van bloemen van het moment die je kan komen afhalen op het veld. €2/steel. Trouwboeket, tafelvaasjes, bloemenkroon in overleg op bestelling te verkrijgen. Voor rouwwerk, bloemen op locatie en uitgebreide zaalversiering verwijzen we graag door naar bevriende floristen: IN FLOWer Jolly Jenny studiobloem
 • Ik ben florist en wil graag regelmatig duurzame bloemen gebruiken in mijn werk. Kan ik aan een voordelig tarief komen plukken?
  Floristen die op regelmatige basis komen plukken kunnen een voordeeltarief krijgen of een floristenabonnement nemen. Je ontvangt achteraf een factuur om bij je onkosten in te dienen. Tarief en abonnement in overleg.
bottom of page